Notranja vrata

Barve in vzorci notranjih vrat se hitro spreminjajo, pa  vendar ostaja bela  barva vrat klasična. Tudi Porta Doors se temu prilagaja z novimi površinami in vzorci. Nastala je cela linija belih Premium notranjih vrat : nova lakirana površina in novi modeli.  Lahko so samo bela, lahko v kombinaciji z Alu intarzijami.  Podboji so v novi Premium  dekor foliji. Bela notranja  vrata so spet bolj iskana, zato ni presenetljivo, da nastajajo  vedno novi modeli.   Poleg bele barve, so iskane tudi nove površine v odpornih, 3D  laminatih: rahlo hrapava površina v modernih barvah. Nove barve notranjih vrat se zlahka kombinirajo  s pohištvom ali talnimi  oblogami.   Notranja vrata lahko imajo tudi različna polnila : satovje, perforirano ali polno iverico , lepljen les in pa vse bolj popularen MDF – spekter notranjih vrat  s tem materialom je vse večji.  

Porta Doors  predstavlja  tudi nove podboje, ki ih lahko namestimo preko starih, kovinskih podbojev.  Lesena notranja vrata s kovinskimi podboji so namreč zelo pogosta v starejših stanovanjskih blokih. Da ni potrebno teh podbojev odstranjevati, lahko nove, lesene namestimo preko starih – hitra in elegantna rešitev.   Za bolj prehodne prostore pa priporočamo notranja vrata, ki so kombinacija kovinskih podbojev in lesenih vratnih kril. Obstaja več vrst kovinskih podbojev: od fiksnih do nastavljivih, z nad ali ob-svetlobo, lakiranih ali plastificiranih, primernih za klasična notranja vrata ali vhodna notranja vrata.

Vse več se uveljavljajo tudi notranja vrata s steklenimi vložki : od majhnih okenc do velikih steklenih površin. Steklo je lahko samo matirano ali z različnimi vzorci. Steklena notranja vrata  zagotavljajo prehod svetlobe, hkrati pa  dajejo stanovanju novo dimenzijo. Lepe so tudi kombinacije polnih in vrat s stekli.

Seveda so vam na voljo tudi kompletno  kovinska notranja vrata : kot vrata za kleti ali tehnična vrata. Krilo je lahko polnjeno s satovjem, mineralno volno ali polistirenom. S dodatnimi lastnostmi, so taka vrata lahko namenjena  prostorom s posebnimi zahtevami ( bazeni, kurilnice, prehrambeni obrati,.. ).

Notranja vrata Porta Doors  so zaradi svoje prilagodljivosti, natančne izdelave in kakovosti primerne za  vse prostor in za vse namene.

Notranja vrata
4.8 (95%) 20 votes