Notranja vrata

Zaradi svoje prilagodljivosti, natančne izdelave in kakovosti so notranja vrata Porta Doors primerne za  vse prostor in za vse namene. Vrata lahko imajo tudi različna polnila : satovje, perforirano ali polno iverico, lepljen les in pa vse bolj popularen MDF – spekter notranjih vrat  s tem materialom je vse večji.

Ponudba

Izberite vaš stil

Bela lakirana notranja vrata

Bela lakirana notranja vrata so primerna izbira za vse ljubitelje čistega dekorja in omejene palete barv. Vnesite svežino v svoj dom in izberite večen dizajn. Naj vas pri izbiri ne ovira cena. 

Glavne prednosti
 • Moderen dizajn,
 • Možnost kombiniranja z raznovrstnimi stili in dekorjem, 
 • Pestra izbira, 
 • Manj vzdrževanja. 
Ogled modelov

Notranja vrata z umetnimi furnirji

Notranja vrata z umetnimi furnirji predstavljajo eno najbolj priljubljenih rešitev za vsak dom. Nevpadljivi okvirji, ki se lepo zlijejo s pohištvenimi elementi in ne vežejo nase več pozornosti, kot bi si želeli. Preverite našo ponudbo in izberite sanjska vrata za vaš dom še danes! 

Glavne prednosti: 
 • Obstojnost in nizka stopnja obrabe,
 • Strokovna pomoč pri izbiri,
 • Visoka kakovost materialov in napredne tehnike obdelave,
 • Ugodnejša izbira.
Ogled modelov

Notranja vrata z naravnimi furnirji

Izberite kakovostna in obstojna notranja vrata, narejena iz naravnih furnirjev. V primerjavi z ostalimi rešitvami furnirana vrata zahtevajo manj vzdrževanja in so bolj odporna na absorpcijo sončnih žarkov, kar zagotavlja ohranitev barve. Vsa vrata so še dodatno zaščitena s plastjo negovalnega laka.  

Glavne prednosti
 • Posebne tehnike obdelave, ki vrata ščitijo pred izgubljanjem barve, 
 • Enostavna montaža in odpiranje,
 • Cenovno ugodna rešitev za vaš dom,
 • Široka ponudba stilov (rustik, moderno, industrijsko …).
Ogled modelov

Drsna in zgibna notranja vrata

Drsna vrata so dobra izbira za stanovanja, ki so prostorsko omejena. Pri odpiranju se elegantno in hitro skrijejo v zaboj v steni in ne zavzemajo dragocenega prostora. Z izbiro drsnih vrat se boste poslovili od nenehnega prilagajanja postavitve pohištva glede na pozicijo vrat in uživali v zračnosti prostora. 

Glavne prednosti: 
 • Učinkovita izraba prostora, 
 • Enostavno upravljanje z enim potegom,
 • Primerna za umestitev v vsak prostor,
 • Različni tipi drsnih vrat. 
Ogled

Barve in vzorci notranjih vrat se hitro spreminjajo, pa  vendar ostaja bela  barva vrat klasična. Tudi Porta Doors se temu prilagaja z novimi površinami in vzorci. Nastala je cela linija belih Premium notranjih vrat : nova lakirana površina in novi modeli.  Lahko so samo bela, lahko v kombinaciji z Alu intarzijami.  Podboji so v novi Premium  dekor foliji. Bela notranja  vrata so spet bolj iskana, zato ni presenetljivo, da nastajajo  vedno novi modeli.   Poleg bele barve, so iskane tudi nove površine v odpornih, 3D  laminatih: rahlo hrapava površina v modernih barvah. Nove barve notranjih vrat se zlahka kombinirajo  s pohištvom ali talnimi  oblogami. Notranja vrata lahko imajo tudi različna polnila : satovje, perforirano ali polno iverico , lepljen les in pa vse bolj popularen MDF – spekter notranjih vrat  s tem materialom je vse večji.

notranja vrataPorta Doors  predstavlja  tudi nove podboje, ki ih lahko namestimo preko starih, kovinskih podbojev.  Lesena notranja vrata s kovinskimi podboji so namreč zelo pogosta v starejših stanovanjskih blokih. Da ni potrebno teh podbojev odstranjevati, lahko nove, lesene namestimo preko starih – hitra in elegantna rešitev.   Za bolj prehodne prostore pa priporočamo notranja vrata, ki so kombinacija kovinskih podbojev in lesenih vratnih kril. Obstaja več vrst kovinskih podbojev: od fiksnih do nastavljivih, z nad ali ob-svetlobo, lakiranih ali plastificiranih, primernih za klasična notranja vrata ali vhodna notranja vrata.

Vse več se uveljavljajo tudi notranja vrata s steklenimi vložki : od majhnih okenc do velikih steklenih površin. Steklo je lahko samo matirano ali z različnimi vzorci. Steklena notranja vrata  zagotavljajo prehod svetlobe, hkrati pa  dajejo stanovanju novo dimenzijo. Lepe so tudi kombinacije polnih in vrat s stekli.

Seveda so vam na voljo tudi kompletno  kovinska notranja vrata : kot vrata za kleti ali tehnična vrata. Krilo je lahko polnjeno s satovjem, mineralno volno ali polistirenom. S dodatnimi lastnostmi, so taka vrata lahko namenjena  prostorom s posebnimi zahtevami ( bazeni, kurilnice, prehrambeni obrati,.. ).

Osnovne razlike v vratih

 1. Obdelavi površine:
  1. različne dekor folije; imitacije furnirja
  2. CPL in PVC površine
  3. naravni furnirji
 2. Notranji sestavi krila:
  1. satovje
  2. perforirana iverica
  3. polna iverica
  4. lepljen masiven les
  5. MDF
 3. Načinu odpiranja:
  1. krilna (eno ali dvo-krilna)
  2. drsna (ob ali v steno)
  3. zgibna
Izpolnite obrazec

Pošljite povpraševanje