Vrata z motornim pogonom

vrata z motornim pogonom

Pogon je vstavljen v steber – varna, udobna in estetska rešitev
Edinstvena rešitev za drsna vrata Wisniowski- namesto klasične, zunanje enote, je celoten pogon zaprt v steber – ne kvari izgleda vrat in je hkrati zaščiten pred vremenskimi vplivi. V primeru izpada elektrike, vrata zlahka odpremo ročno.

Pogon je vgrajen v steber 120×120 mm

Zaščita pred rjavenjem

doba

Dolga življenjska doba

Vsi Wisniowski ograjni elementi so vroče cinkani in prašno lakirani. Pred cinkanjem so vsi elementi kemično očiščeni. To zagotavlja visoko zaščito pred rjavenjem, zato vam Wisniowski zagotavlja 10let garancije.

okolje

Prijazno do okolja

Cinkani elementi so zelo učinkoviti tako z vidika proizvodnje kot vzdrževanja. Dobro cinkani elementi ne potrebujejo vzdrževanja, poleg tega se lahko reciklirajo in ne obremenjujejo okolja.

DUPLEX

DUPLEX sistem – dvojna zaščita

Kombinacija cinkanja in lakiranja v Duplex sistemu

zagotavlja precej daljšo življenjsko dobo kot je običajno. Ograjni elementi ohranjajo svojo barvo v vseh vremenskih pogojih. Tudi barve po izbiri kupca so nanešene na enak način.

pogoji

Preverjeno v vseh pogojih

Cinkanje površin je v skladu z evropskim normativom PN-EN ISO 1461, ki zagotavlja ustrezno kakovost pocinkanih izdelkov. Taka površina je odporna na visoke in nizke temperature in tudi na UV sevanje.

Vrata z motornim pogonom
Oceni zgornjo vsebino