Dvoriščna vrata

logo

Wisniowski predstavlja serijo dvoriščnih vrat in ograj. Dvoriščna vrata, ki so mnogokrat že kar nuja, so lahko tudi dopolnitev splošnega izgleda hiše. Vzorci na njih se ponavljajo tudi na ograjah. Klasičen ali moderen izgled, visoka kvaliteta zaščite materiala, različne barve, avtomatika – dvoriščna vrata in ograje za vse okuse.

Dvoriščna vrata

Zaščita pred rjavenjem

doba

Dolga življenjska doba

Vsi Wisniowski ograjni elementi  so vroče cinkani in  prašno lakirani. Pred cinkanjem so vsi elementi kemično očiščeni. To zagotavlja visoko zaščito pred rjavenjem, zato vam Wisniowski zagotavlja  10let garancije.

okolje

Prijazno do okolja

Cinkani elementi so zelo učinkoviti tako z vidika proizvodnje kot vzdrževanja. Dobro cinkani  elementi  ne potrebujejo vzdrževanja, poleg tega se lahko reciklirajo in ne obremenjujejo okolja.

DUPLEX

DUPLEX sistem – dvojna zaščita

Kombinacija cinkanja in lakiranja v Duplex sistemu

zagotavlja precej daljšo življenjsko dobo kot je običajno. Ograjni elementi  ohranjajo svojo barvo v vseh vremenskih pogojih. Tudi barve po izbiri kupca so nanešene na enak način.

pogoji

Preverjeno v vseh pogojih

Cinkanje  površin je v skladu z evropskim normativom PN-EN ISO 1461, ki zagotavlja ustrezno kakovost pocinkanih izdelkov. Taka površina je odporna na visoke in nizke temperature in tudi na  UV sevanje.

Dvoriščna vrata
Oceni zgornjo vsebino